[:ca]Hola! Sóc l’Anabel Serrano, fundadora de Bristol Academy.

Actualment, junt amb una de les consultores de franquícies més importants del país, estem desenvolupant les eines necessàries per poder concedir llicències de franquícia.

Tenim un gran futur per endavant i moltes idees i projectes plens d’il·lusió a punt d’esclatar. BRISTOL ACADEMY ha aconseguit l’èxit com a model d’empresa gràcies a la nostra pròpia manera de fer les coses; la qual hem anat perfeccionat amb el pas del temps.

Amb la franquícia, volem veure’ns acompanyats de nous emprenedors que se sumin a la nostra família i que estiguin disposats a fer de Bristol Academy un referent de qualitat en l’ensenyament d’idiomes a tota Espanya.

Si t’interessa estar entre les primeres persones que tinguin l’oportunitat d’adquirir una de les nostres franquícies,envia’ns un correu electrònic a empreses@bristolacademy.es  i, un cop engegat el procés, ens posarem en contacte amb tu per presentar-te aquest nou i emocionant projecte.

[contact-form-7 id=”2820″ title=”Franquicias”]

[:es]¡Hola! Soy Anabel Serrano, fundadora de Bristol Academy

Actualmente estamos desarrollando, junto con una de las consultoras de franquicias más importantes de España, las herramientas necesarias para poder conceder licencias de franquicia.

Tenemos un gran futuro por delante y muchas ideas y proyectos ilusionantes que están por venir. BRISTOL ACADEMY ha alcanzado el éxito como modelo de empresa gracias a una forma de hacer las cosas que hemos perfeccionado durante años.

Con la franquicia, queremos vernos acompañados de nuevos emprendedores que se sumen a nuestra familia y que estén dispuestos a hacer de Bristol un referente de calidad en la enseñanza de idiomas, en toda España.

Si te interesa estar entre las primeras personas que tengan la oportunidad de adquirir una de nuestras franquicias, envíanos un email a empreses@bristolacademy.es y, en cuanto demos el pistoletazo de salida, nos pondremos en contacto contigo para presentarte este nuevo y emocionante proyecto.

[contact-form-7 id=”2820″ title=”Franquicias”][:]