“Driven by an outstanding learning motivation”

Bristol Academy vol ser el teu primer pas per a un futur millor en el que la formació pren protagonisme en la teva vida.

Et proposem una varietat de serveis que s’adapten a les teves necessitats i que garantitzen un aprenentatge d’èxit on el més important és l’alumne i els seus objectius, amb un pla d’estudis fet a mida i dissenyat per a aconseguir allò que tu et proposis.

T’oferim cursos didiomes amb diferents objectius, com la introducció a un nou idioma estranger, cursos d’idiomes online, cursos de preparació per als títols oficials en les principals llengües estrangeres, repàs i reforç per a les matèries obligatòries en tot el cicle escolar de primària, secundària i batxillerat, preparació per a diferents proves d’accés, classes particulars  cursos d’idiomes per a universitaris i adults.

A més el també oferim cursos d’empresa, dissenyats per a cobrir les seves necessitats específiques.

Com a professionals de l’ensenyament, l’equip de Bristol Academy t’acompanyarà i et guiarà durant el teu procés d’aprenentatge mitjançant proves de nivell, tutories continuades, un pla de seguiment durant el curs, avaluacions i qualificacions trimestrals per a poder valorar i establir mínims i màxims dins els objectius establerts i aconseguits.

 

Perquè ens diem Bristol Academy?

Descobreix la història d’aquesta ciutat clicant aquí

No ho dubtis, vine a informar-te'n