trabaja-con-nosotros A Bristol Academy creiem en els professionals amb una vocació per l’ensenyament ja que és la dedicació, el compromís i la professionalitat dels nostres professors el que garantirà l’èxit de la nostra tasca.. Així doncs, si ets un professional titulat de l’ensenyament i vols formar part del nostre equip, no dubtis en enviar-nos el teu cv i una carta de presentació explicant perquè t’agradaria formar part del nostre equip. Així com el document descarregable o bé el formulari on-line que trobaràs al final d’aquesta pàgina, indicant la teva disponibilitat horària. Donada la creixent demanada dins el nostre sector, estem segurs que estarem permanentment interessats en nous membres per al nostre equip de professors i estudiants universitaris per cobrir diferents àrees dels nostres serveis:
  • Repàs i reforç de totes les matèries de Primària, Securndària i Batxillerat.
  • Preparació per a proves d’accés.
  • Idiomés: anglès, Alemany, francès, Italià, Xinès, Rus, Català, Espanyol per a estrangers, Portuguès i Àrab, principalment ( diferent tipus de cursos i per tant, diferent tipus de perfil del professor)
  • Repàs i  Reforç per a universitaris.
A més, estarem especialment interessats en professors amb experiència i qualificacions que siguin nadius en qualsevol de les llengües estrangeres anomenades abans.

Formulari de sol·licitud

Siusplau, completa i envia’ns aquest formulari a cv@bristolacademy.es

Last Updated on 26 d’agost, 2019 by admin