[:ca]

Cursos ONLINE

 

Bristol Academy us proposa un nou model d’aprenentatge per a tots aquells que per motius d’horaris o modalitat no heu pogut començar o continuar un curs d’idiomes: els cursos online.

Els cursos online combinen la formació a distància amb sessions particulars presencials o online; és a dir, que podreu realitzar el curs des de casa amb tota llibertat horària mentre que alhora disposareu de les sessions pràctiques presencials o per vídeo conferència al final de cada unitat didàctica.

Així i doncs, l’alumne disposarà d’un tutor personal que durà un seguiment del seu treball realitzat a casa, resoldrà els diferents dubtes que es puguin presentar i realitzarà les classes pràctiques.

Els continguts que es duen a terme són exactament els mateixos que els que s’imparteixen a l’aula, per tant, el nivell i objectius a assolir són exactament els mateixos que si realitzéssiu un curs ordinari, segons el nivell establert.

Requisits
  • Realitzar una prova de nivell.
  • Establir un pla de treball amb el centre abans de començar el curs.
  • Ser disciplinat i compromès per tal de poder treballar a casa seguint les pautes indicades!
Per a més informació truca’ns al 977844731 o envia’ns un correu a info@bristolacademy.es.

[:es]

Cursos ONLINE

Bristol Academy os propone un nuevo modelo de aprendizaje para todos aquellos que por motivos de horario no habéis podido empezar o continuar un curso de idiomas: los cursos online.

Los cursos online combinan la formación a distancia con sesiones particulars ( online o presenciales); es decir, que podéis realizar un curso desde casa con toda la libertad horaria, mientras que a la vez dispondréis de sesiones prácticas presenciales o por video conferencia al final de cada unidad didáctica.

El alumno dispondrá de un tutor personal que llevará el seguimiento del trabajo realizado en casa, resolverá las posibles dudas que se puedan presentar y llevará a cabo las clases prácticas.

Los contenidos del curso son exactamente los mismos que los que se imparten en el aula, por lo tanto, el nivel y los objetivos son exactamente los mismos que si realizarais un curso ordinario, según el nivel establecido.

Requisitos

  • Realizar una prueba de nivel.
  • Establecer un plan de trabajo con el centro antes de empezar el curso.
  • ¡Ser disciplinado y comprometido para poder trabajar en casa siguiendo las pautas indicadas

Para más información llámanos al 977844731, envíanos un correo a info@bristolacademy.es.[:]