Livre pour l'été à la plage

Per a nens i adolescents, durant juliol i/o agost

MOVERS
Curs dirigit a alumnes d’entre 9 i 11 anys d’edat, on es treballaran els continguts corresponents a l’examen oficial de Cambridge d’aquest nivell. La durada del curs equivaldrà a 1 trimestre o 2 trimestres del curs estàndard depenent de la durada del curs intensiu ( 1 o 2 mesos).
KET / FLYERS
Curs dirigit a alumnes d’entre 11 i 13 anys d’edat, on es treballaran els continguts corresponents a l’examen oficial de Cambridge d’aquest nivell. La durada del curs equivaldrà a 1 trimestre o 2 trimestres del curs estàndard depenent de la durada del curs intensiu ( 1 o 2 mesos).
PET
Curs dirigit a alumnes d’entre 13 i 16 anys d’edat on es treballaran els continguts corresponents a l’examen oficial de Cambridge d’aquest nivell. La durada del curs equivaldrà a 1 trimestre o 2 trimestres del curs estàndard depenent de la durada del curs intensiu ( 1 o 2 mesos).
FIRST CERTIFICATE
Curs dirigit a alumnes d’entre 16 i 17 anys d’edat on es treballaran els continguts corresponents a l’examen oficial de Cambridge d’aquest nivell. La durada del curs equivaldrà a 1 trimestre o 2 trimestres del curs estàndard depenent de la durada del curs intensiu ( 1 o 2 mesos).
ADVANCED, PROFICIENCY
Curs dirigit a alumnes d’entre 17 i 19 anys d’edat on es treballaran els continguts corresponents a l’examen oficial de Cambridge d’aquest nivell. La durada del curs equivaldrà a 1 trimestre o 2 trimestres del curs estàndard depenent de la durada del curs intensiu ( 1 o 2 mesos).

Per a adults, durant juliol i/o agost

STARTERS
Curs dirigit a alumnes amb nivell inicial( A1) on es treballaran els continguts generals d’aquest nivell. La durada del curs equivaldrà a 1 trimestre o 2 trimestres del curs estàndard depenent de la durada del curs intensiu ( 1 o 2 mesos).
ELEMENTARY
Curs dirigit a alumnes amb nivell elemental( A2) on es treballaran els continguts generals d’aquest nivell. La durada del curs equivaldrà a 1 trimestre o 2 trimestres del curs estàndard depenent de la durada del curs intensiu ( 1 o 2 mesos).
PRE-INTERMEDIATE
Curs dirigit a alumnes amb nivell pre intermedi( A2,segon any) on es treballaran els continguts generals d’aquest nivell. La durada del curs equivaldrà a 1 trimestre o 2 trimestres del curs estàndard depenent de la durada del curs intensiu ( 1 o 2 mesos).
INTERMEDIATE
Curs dirigit a alumnes amb nivell intermedi( B1) on es treballaran els continguts generals d’aquest nivell. La durada del curs equivaldrà a 1 trimestre o 2 trimestres del curs estàndard depenent de la durada del curs intensiu ( 1 o 2 mesos).
UPPER INTERMEDIATE
Curs dirigit a alumnes amb nivell intermedi( B1, segon any) on es treballaran els continguts generals d’aquest nivell. La durada del curs equivaldrà a 1 trimestre o 2 trimestres del curs estàndard depenent de la durada del curs intensiu ( 1 o 2 mesos).
ADVANCED, PROFICIENCY
Curs dirigit a alumnes amb nivell avançat( C1,C2) on es treballaran els continguts generals d’aquest nivell. La durada del curs equivaldrà a 1 trimestre o 2 trimestres del curs estàndard depenent de la durada del curs intensiu ( 1 o 2 mesos). Per a cursos d’altres idiomes o nivells no dubteu en venir a informar-vos o bé escriviu-nos a través del formulari de contacte.

Last Updated on 29 de juliol, 2015 by admin