Des Bristol Academy us obrim les portes al món perquè pugueu oferir als vostres fills/es l’opció de poder cursar un any de curs escolar en anglès a l’estranger; aquest està adreçat a nois i noies d’entre 12 i 18 anys (variarà segons lloc de destí).

Una experiència per a tota la vida

Realitzar un any escolar a l’estranger, sigui quina sigui la destinació que es triï, és una experiència molt gratificant i inoblidable que recordaran tota la vida. Des del primer moment viuen una aventura que els aporta no només un creixement a nivell educatiu, sinó també un creixement personal i una major maduresa.  Aquesta experiència única pot oferir als vostres fills/es múltiples beneficis:
 • una plena immersió lingüística
 • el perfeccionament de la llengua
 • l’aprenentatge de nous valors
 • l’aprenentatge d’una nova cultura
 • creixement personal
 • l’oportunitat de convertir-se en una persona autosuficient

L’estada

Us oferim 3 opcions diferents per a poder escollir la més adient per als vostres fills/es:
 • Anglaterra
 • Irlanda
 • Estats Units
Totes les nostres escoles i institucions amb les que treballem estan reconegudes internacionalment amb els principals segells de qualitat. Garantim el seguiment constant de l’alumne i gestionem tot el procés de convalidació d’assignatures a l’final de l’estada. Comptem amb un equip de professionals experimentat i que coneix a la perfecció tots els programes i col·legis, així com les possibles incidències que puguin ocórrer. Estaran dedicats a ajudar-te durant tot el procés i podràs contactar amb ells en qualsevol moment. L’allotjament durant l’estada de l’estudiant al país que triï, pot ser bé en família d’acollida o bé en residència d’estudiants. Depèn de les preferències i necessitats de l’alumne.
LES FAMÍLIES D'ACOLLIDA "HOST FAMILIES"

Els estudiants són assignats a famílies d'acollida, amb les que conviuran durant tota la seva estada a l'estranger. Les famílies són acuradament seleccionades i compleixen amb uns requisits de qualitat per a participar en els programes i allotjar estudiants. El contacte amb elles, l'atenció que presten a l'estudiant i els fantàstics vincles que es creen entre estudiant i família fan que siguin com els seus segons pares o germans de per vida, mantenint el contacte en la gran majoria dels casos, durant tota la vida . Les famílies estan desitjant que vagis i et reben com un més, amb els braços oberts i desitjant ajudar-te en tot el que puguin.

LES RESIDÈNCIES D'ESTUDIANTS

Les residències d'estudiants són la millor opció per a aquells alumnes que tenen una major maduresa i vulguin gaudir de l'experiència de compartir allotjament amb estudiants internacionals de totes les parts del món.

 

CADA ALUMNE ÉS DIFERENT

Com que cada alumne és diferent, cal tenir una sèrie de factors en compte abans de seleccionar el destí adequat per a ell. Hi ha un programa per a cada cas i el que hem de valorar és el següent: EDAT: l’edat és un factor determinant a l’hora d’escollir el destí ideal. Per als alumnes més joves recomanem seleccionar destinacions com Irlanda o Anglaterra, on els costums, i similituds culturals donada la seva proximitat són menors. En canvi per als alumnes amb més edat són recomanables destinacions com els Estats Units. – NIVELL D’ANGLÈS: tots els alumnes han de realitzar una prova de nivell que serà necessària per a l’acceptació al programa. Algunes destinacions com Irlanda són més flexibles a l’hora d’acceptar alumnes amb nivells més baixos d’anglès, en canvi altres com els Estats Units o Anglaterra demanen un nivell d’anglès més alt per accedir al programa. – MADURESA: el grau de maduresa de l’alumne és determinant a l’hora de seleccionar una destinació enfront d’un altre, ja que són la maduresa i la personalitat de l’alumne les que determinen que es adepte millor a unes cultures que a unes altres. – COL·LEGIS I ALLOTJAMENT: la preferència a l’hora de seleccionar una destinació també ve vinculada a la preferència a l’hora de seleccionar un col·legi públic o privat. En la ELECCIÓ D’ASSIGNATURES t’assessorem en l’elecció d’aquestes en funció dels requisits que el Ministeri d’Educació requereix perquè tramitem la teva convalidació. REQUISITS Per a poder cursar un any d’estudis a l’estranger cal:
  • Superar el test d’anglès: els interessats hauran de fer una prova de nivell per a poder optar al programa. Necessiten un nivell alt
  • Superar l’entrevista feta per l’escola on anirà
  • Presentar un expedient acadèmic adequat
  • Acceptar les normes establertes pel centre educatiu.
  Per a consultar preus o qualsevol dubte, no dubteu en passar per l’acadèmia o bé enviar un correu electrònic a secretaria@bristolacademy.es.

Last Updated on 27 de mar, 2019 by admin