Des Bristol Academy us obrim les portes al món perquè pugueu oferir als vostres fills/es l’opció de poder cursar un any de curs escolar en anglès a l’estranger; aquest està adreçat a nois i noies d’entre 12 i 18 anys (variarà segons lloc de destí).

Una experiència per a tota la vida

Realitzar un any escolar a l’estranger, sigui quina sigui la destinació que es triï, és una experiència molt gratificant i inoblidable que recordaran tota la vida. Des del primer moment viuen una aventura que els aporta no només un creixement a nivell educatiu, sinó també un creixement personal i una major maduresa.  Aquesta experiència única pot oferir als vostres fills/es múltiples beneficis:
 • una plena immersió lingüística
 • el perfeccionament de la llengua
 • l’aprenentatge de nous valors
 • l’aprenentatge d’una nova cultura
 • creixement personal
 • l’oportunitat de convertir-se en una persona autosuficient

L’estada

Us oferim 3 opcions diferents per a poder escollir la més adient per als vostres fills/es:
 • Anglaterra
 • Irlanda
 • Estats Units
Totes les nostres escoles i institucions amb les que treballem estan reconegudes internacionalment amb els principals segells de qualitat. Garantim el seguiment constant de l’alumne i gestionem tot el procés de convalidació d’assignatures a l’final de l’estada. Comptem amb un equip de professionals experimentat i que coneix a la perfecció tots els programes i col·legis, així com les possibles incidències que puguin ocórrer. Estaran dedicats a ajudar-te durant tot el procés i podràs contactar amb ells en qualsevol moment. L’allotjament durant l’estada de l’estudiant al país que triï, pot ser bé en família d’acollida o bé en residència d’estudiants. Depèn de les preferències i necessitats de l’alumne.
 

CADA ALUMNE ÉS DIFERENT

Com que cada alumne és diferent, cal tenir una sèrie de factors en compte abans de seleccionar el destí adequat per a ell. Hi ha un programa per a cada cas i el que hem de valorar és el següent: EDAT: l’edat és un factor determinant a l’hora d’escollir el destí ideal. Per als alumnes més joves recomanem seleccionar destinacions com Irlanda o Anglaterra, on els costums, i similituds culturals donada la seva proximitat són menors. En canvi per als alumnes amb més edat són recomanables destinacions com els Estats Units. – NIVELL D’ANGLÈS: tots els alumnes han de realitzar una prova de nivell que serà necessària per a l’acceptació al programa. Algunes destinacions com Irlanda són més flexibles a l’hora d’acceptar alumnes amb nivells més baixos d’anglès, en canvi altres com els Estats Units o Anglaterra demanen un nivell d’anglès més alt per accedir al programa. – MADURESA: el grau de maduresa de l’alumne és determinant a l’hora de seleccionar una destinació enfront d’un altre, ja que són la maduresa i la personalitat de l’alumne les que determinen que es adepte millor a unes cultures que a unes altres. – COL·LEGIS I ALLOTJAMENT: la preferència a l’hora de seleccionar una destinació també ve vinculada a la preferència a l’hora de seleccionar un col·legi públic o privat. En la ELECCIÓ D’ASSIGNATURES t’assessorem en l’elecció d’aquestes en funció dels requisits que el Ministeri d’Educació requereix perquè tramitem la teva convalidació. REQUISITS Per a poder cursar un any d’estudis a l’estranger cal:
  • Superar el test d’anglès: els interessats hauran de fer una prova de nivell per a poder optar al programa. Necessiten un nivell alt
  • Superar l’entrevista feta per l’escola on anirà
  • Presentar un expedient acadèmic adequat
  • Acceptar les normes establertes pel centre educatiu.
  Per a consultar preus o qualsevol dubte, no dubteu en passar per l’acadèmia o bé enviar un correu electrònic a secretaria@bristolacademy.es.