2022-23

THE

flexi-
room


PERQUÈ? 👇 🌐El món canvia, les persones canvien, l’entorn canvia i per suposat, els alumnes, l’aprenentatge i l’ensenyament HA DE CANVIAR. 📒Cal mantenir l’essència de la qualitat, del treball personalitzat, de l’atenció al detall però sobretot, cal que l’entorn, la dinàmica i la metodologia s’adapti a aquesta nova societat de la que formem part. I, amb totes aquestes premises, hem canviat la distribució de les nostres classes i us presentem la nova FLEXI CLASSROOM !📒 ✅ TAULES “DINÀMIQUES”👉 perquè totes són diferents i s’adapten al moment, en cada classe i a la sensació de cada alumne al llarg de la sessió.   ✅ESPAI DINÀMIC👉perquè es poden moure per l’aula, segons convingui👉perquè deixen espai per totes les nostres activitats dinàmiques- !on the move!  ✅SEIENTS DINÀMICS👉coixins, puffs, cadires, bancs… i tot , per tal que s’adaptin al que més convé en cada moment👉perquè cada alumne pugui triar què li ve més de gust en cada activitat al llarg de la sessió. ✅PILOTES DE IOGA👉per tal de proporcionar una opció estàtica-dinàmica: poden moure’s mentre estan ” asseguts” i per tant, els hi facilita la concentració en cas que el fet de portar moltes hores asseguts els hi representi un problema. ** seguiu-nos atentament mentre seguim desenvolupant aquest nou concepte!** #bristolacademylm#curs2223#laselvadelcamp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *