Servei de traducció i d’interpretació

 

Business Services de Bristol Academy es presenta també com el teu proveïdor de serveis lingüístics més complet. Els oferim la possibilitat de contractar-nos per a qualsevol servei de traducció o interpretació en qualsevol idioma.

Business Services els posa a la seva disposició diferents tipus de serveis de traducció i interpretació perquè vostè pugui triar el que millor s’adapti al seu projecte d’empresa:

  • Traducció estàndard i especialitzada

Ens encarreguem de traduir qualsevol tipus de text ja siguin estàndards, tècnics, comercials, mèdics, administratius, etc. amb la major professionalitat.

 

  • Revisió de traduccions 

Bristol Academy li ofereix el servei de revisió de traduccions per dotar-les del millor estil, així com la correcta ortografia, gramàtica i puntuació del text.

 

  • Transcripció d’àudio

La transcripció d’àudio és una traducció escrita, on l’origen de la informació a traduir és un arxiu de so. Bristol Academy processa tota la informació amb la major garantia de privadesa i seguretat, per la qual cosa aquest servei és especialment recomanat per a cossos de seguretat, jurídics o qualsevol persona que, a partir d’un enregistrament de so, necessiti una traducció escrita fidel a aquest enregistrament.

  • Interpretació d’enllaç

La interpretació d’enllaç o bilateral és habitual en reunions, entrevistes i trobades de negocis. Es dóna quan la tasca d’interpretació s’ha de fer de manera bilateral entre persones. La traducció del missatge es pot dur a terme simultàniament o consecutivament.

Els intèrprets d’enllaç actuen com a acompanyants de persones de manera individual i intervenen en grups de debat molt reduïts, en visites comercials, de fàbrica, turístiques i tècniques, negociacions, etc.

Bristol Academy els assegura en qualsevol dels nostres serveis una comunicació àgil i de qualitat, atenció personalitzada, bona presència i experiència en tot tipus d’actes i una màxima diligència i discreció.

No dubti en consultar-nos les nostres tarifes i serveis o en demanar un pressupost personalitzat, omplint el següent formulari.