Business Services de Bristol Academy

Business Services de Bristol Academy es presenta també com el teu proveïdor de serveis lingüístics més complet. Els oferim la possibilitat de contractar-nos per a qualsevol servei de traducció o interpretació en qualsevol idioma. Business Services els posa a la seva disposició diferents tipus de serveis de traducció i interpretació perquè vostè pugui triar el que millor s’adapti al seu projecte d’empresa:

Traducció estàndard i especialitzada

Ens encarreguem de traduir qualsevol tipus de text ja siguin estàndards, tècnics, comercials, mèdics, administratius, etc. amb la major professionalitat.

Revisió de traduccions

Bristol Academy li ofereix el servei de revisió de traduccions per dotar-les del millor estil, així com la correcta ortografia, gramàtica i puntuació del text.

Transcripció d’àudio

La transcripció d’àudio és una traducció escrita, on l’origen de la informació a traduir és un arxiu de so. Bristol Academy processa tota la informació amb la major garantia de privadesa i seguretat, per la qual cosa aquest servei és especialment recomanat per a cossos de seguretat, jurídics o qualsevol persona que, a partir d’un enregistrament de so, necessiti una traducció escrita fidel a aquest enregistrament.

Interpretació d’enllaç

La interpretació d’enllaç o bilateral és habitual en reunions, entrevistes i trobades de negocis. Es dóna quan la tasca d’interpretació s’ha de fer de manera bilateral entre persones. La traducció del missatge es pot dur a terme simultàniament o consecutivament. Els intèrprets d’enllaç actuen com a acompanyants de persones de manera individual i intervenen en grups de debat molt reduïts, en visites comercials, de fàbrica, turístiques i tècniques, negociacions, etc. Bristol Academy els assegura en qualsevol dels nostres serveis una comunicació àgil i de qualitat, atenció personalitzada, bona presència i experiència en tot tipus d’actes i una màxima diligència i discreció. No dubti en consultar-nos les nostres tarifes i serveis o en demanar un pressupost personalitzat, omplint el següent formulari.