[:ca] 

Des de Bristol Academy sabem que la formació és un aspecte molt important per al desenvolupament personal i professional dels nostres alumnes i sabem que és un gran esforç per les famílies, a més de per l’alumne.

Per aquest motiu hem creat la Beca Excellence Bristol Academy, que consisteix en el descompte del 75% de l’import anual del curs al que us matriculeu el curs vinent.

Aquesta és una Beca d’excel·lència i l’únic requisit per a poder optar-hi és tenir una mitja d’excel·lent ( és a dir 8,5 o superior)  en l’informe de la 2º avaluació del curs.

Un cop rebeu les notes del segon trimestre, només caldrà que ompliu el formulari d’inscripció que trobareu en aquesta secció. Un cop el tinguem, processarem les vostres dades i  l’alumne/a amb la mitjana de notes més alta serà al que se li atorgarà la Beca*

El 3 de juny 2023 us comunicarem el/la guanyador/a d’entre tots/es els/les candidats/es.

El procés d’inscripció s’obrirà el dia 1 d’Abril i es tancarà el dia 19 de Maig

En el cas que l’alumne/a guanyador rebutgés la beca, aquest/a no tindria cap premi en la seva substitució i, per tant, la beca s’entregaria a l’alumne/a amb la següent nota més alta.

* En cas d’haver-hi 2 o més alumnes candidats amb la mateixa mitjana de nota es duria a terme un sorteig entre aquests/es.

Clica aquí per omplir el formulari

Aquí teniu les fotografies d’edicions anteriors  de la Beca Excellence Bristol Academy!

[:es]Desde Bristol Academy sabemos que la formación es un aspecto muy importante para el desarrollo personal y profesional de nuestros alumnos y sabemos que es un gran esfuerzo para las familias, además de por el alumno.

Por este motivo hemos creado la Beca Excellence Bristol Academy, que consiste en el descuento del 75% del importe anual del curso al que se matricule el próximo curso.

Esta es una Beca de excelencia y el único requisito para poder optar a ella es tener una media de excelente (es decir 8,5 o superior) en el informe de la 2ª evaluación del curso.

En cuanto el alumno reciba las notas del segundo trimestre, sólo será necesario rellenar el formulario de inscripción que encontrará en esta sección. Una vez lo tengamos, procesaremos sus datos y el alumno/a con la media de notas más alta será el que se le otorgará la Beca*.

El 3 de junio os comunicaremos el/la ganador/a de entre todos/as los/las candidatos/as. 

El proceso de inscripción se abrirá el día 1 de Abril y se cerrará el día 19 de mayo

En caso de que el alumno/a ganador/a rechazara la beca, éste/a no tendría ningún premio en su sustitución y, por tanto, la beca se entregaría al alumno/a con la siguiente nota más alta.

*En caso de haber 2 o más alumnos/as candidatos/as con la misma media de nota se llevaría a cabo un sorteo entre estos/as.

Clica aquí para acceder al  formulario

¡Aquí teneis las fotografías de ediciones anteriores de la Beca Excellence Bristol Academy!

[:]3