Des de Bristol Academy sabem que la formació és un aspecte molt important per al desenvolupament personal i professional dels nostres alumnes i sabem que és un gran esforç per les famílies, a més de per l’alumne.

Per aquest motiu hem creat la Beca Excellence Bristol Academy, que consisteix en el descompte del 75% de l’import anual del curs al que us matriculeu el curs vinent.

Aquesta és una Beca d’excel·lència i l’únic requisit per a poder optar-hi és tenir una mitja d’excel·lent ( és a dir 8,5 o superior)  en l’informe de la 2º avaluació del curs.

Un cop rebeu les notes del segon trimestre, només caldrà que ompliu el formulari d’inscripció que trobareu en aquesta secció. Un cop el tinguem, processarem les vostres dades i  l’alumne/a amb la mitjana de notes més alta serà al que se li atorgarà la Beca*

El 3 de juny 2023 us comunicarem el/la guanyador/a d’entre tots/es els/les candidats/es.

El procés d’inscripció s’obrirà el dia 1 d’Abril i es tancarà el dia 19 de Maig

En el cas que l’alumne/a guanyador rebutgés la beca, aquest/a no tindria cap premi en la seva substitució i, per tant, la beca s’entregaria a l’alumne/a amb la següent nota més alta.

* En cas d’haver-hi 2 o més alumnes candidats amb la mateixa mitjana de nota es duria a terme un sorteig entre aquests/es.

Clica aquí per omplir el formulari

Aquí teniu les fotografies d’edicions anteriors  de la Beca Excellence Bristol Academy!

3