title

Let’s get ready!

Bristol Academy ofereix als alumnes que es presenten als exàmens oficials de Cambridge una sèrie de classes extres per tal de complementar la preparació de l’examen. Aquestes, es realitzen fora de l’horari del curs ja que només es treballen continguts i activitats específiques per a l’examen que han de dur a terme: [one_half last=”no”]
  • Vocabulari específic

  • Reading tests: exercicis de comprensió lectora.

  • Listening tests: exercicis de comprensió auditiva.

  • Speaking tests: activitats de comunicació i expressió oral.

  • Writing tests: exercicis d’expressió escrita.

[/one_half] [one_half last=”yes”] Press Shields [/one_half] És molt important treballar i aprendre a realitzar de forma correcte cadascuna d’aquestes parts ja que són aquestes a les que els alumnes s’hauran d’enfrontar el dia de l’examen, i la seva metodologia és molt específica. Durant les sessions de preparació també es treballa molt tenint en compte el temps; és a dir, en realitzar cada tasca dins del temps permès. Això els aporta una manera de treballar efectiva per tal de resoldre l’exercici bé però dins el termini de temps establert.

[one_third last=”no”]

tit

[/one_third]

[two_third last=”yes”]

Creiem que les classes de preparació són una part molt important per als alumnes ja que en aquestes adquireixen control, confiança i reforç en totes les tasques esmentades.

Una bona preparació ens assegura un bon resultat!

[/two_third]

Sessions de preparació pels exàmens oficials 2019

thumbnail of Lets get ready 2019

Last Updated on 16 de maig, 2019 by admin