Els Cursos d’empresa de Bristol Academy

Cursos d’idiomes

A Bristol Academy, creiem que la formació dels treballadors és una inversió de futur necessària per a qualsevol empresa: petita, mitjana o gran.

 

Les empreses s’han d’anticipar i actualitzar les capacitats dels seus treballadors, així com millorar la correspondència entre las qualificacions i els llocs de treball, ja que aquets punts constitueixen elements essencials perquè el futur d’un professional tingui èxit. Aquesta estratègia ha d’ajudar a les empreses a sortir enfortits de la crisi i convertir-se en una economia intel·ligent, sostenible i integradora que gaudeixi d’alts nivells de productivitat i d’eficiència.

 

Per tant, la formació contínua és fonamental no tan sols per a procurar un creixement integrador, sinó també per a fer possible l’ambició de cada empresa de desenvolupar una economia pròpia basada en el coneixement i la innovació, i de promoure una economia més competitiva i amb una gestió més eficaç dels recursos.

 

Per tot això, oferim diversos cursos monotemàtics d’anglès per a directius i professionals, amb els que millorar les habilitats necessàries per a comunicar-se amb efectivitat en situacions molt concretes de l’àmbit empresarial: reunions, presentacions, socialització, etc.

 

Cursos a mida

Cursos d’idomes adaptats al seu sector i al seu àmbit de negoci: logística, construcció, enginyeria, producció, etc.

 

Pensats i estructuras per al vostre entorn i necessitats per tal que siguin de màxima utilitat i eficàcia per al vostre equip.

Tots els nostres cursos poden impartir-se en les vostres oficines o en el nostre centre.

 

Bristol Academy t’ajuda a invertir en formació però sense gastar! Subvenciona la teva formació d’idiomes o en el que necessitis amb nosaltres a través de la Fundación Tripartita