[:ca]refuerzo

A Bristol Academy impartim classes de reforç de totes les matèries escolars per als cicles de primària així com de les matèries de lletres pel que fa als cicles d’ESO i Batxillerat.

Les classes de reforç no són només per aquells alumnes qui han suspès alguna assignatura sinó que són adients per tots aquells alumnes que necessiten seguiment  i ajuda durant les seves hores d’estudi així com per aquells qui volen assegurar-se que les qualificacions del curs seran un èxit.

Us oferim classes de grup tenint en compte que molts alumnes necessiten d’un ambient de cooperació amb companys i d’interacció per tal d’aconseguir el major grau d’aprofitament. No obstant, a Bristol Academy et garantim que les classes de grup seran d’un màxim de 6 alumnes per garantir l’eficàcia d’un grup molt reduït i alhora els avantatges del treball en grup.

Et preparem per a les assignatures curriculars que més necessitis, amb professors titulats i qualificats per a ensenyar-te allò que et calgui. Els nostres professors treballen amb tu per a millorar el teu rendiment i els teus resultats en l’àmbit que ho necessitis.

No ho dubtis i vine a informar-te’n![:es]refuerzo

A Bristol Academy impartimos clases de refuerzo de todas las materias escolares para los ciclos de primaria así como de las materias de letras para los ciclos de ESO y Bachillerato.

Las clases de refuerzo no son sólo para aquellos quien han suspendido alguna asignatura sino que también son indicadas para todos esos alumnos los cuales necesitan seguimiento y ayuda durante sus horas de estudio igual que para aquellos que quieren asegurarse unos buenos resultados durante el curso escolar.

Os ofrecemos clases en grupo teniendo en cuenta que muchos alumnos necesitan un ambiente cooperación con sus compañeros e interacción para poder conseguir el mayor grado de aprovechamiento. No obstante, a Bristol Academy te garantizamos que las clases de grupo serán de un máximo de 6 alumnos para garantizar la eficacia de un grupo muy reducido a la vez que las ventajas de trabajar en equipo.

Te preparamos las asignaturas curriculares que más necesites, con profesores titulados y cualificados para enseñarte lo que más de convenga. Nuestros profesores trabajan contigo para mejorar tu rendimiento i tus resultados en el ámbito que necesites.

 [:]