refuerzo

Cicles Formatius

A Bristol Academy creiem que la formació és una inversió de futur necessària, i per aquest motiu t’ajudarem i acompanyarem durant el teu procés de formació i aprenentatge per tal de facilitar-te i assegurar-te l’entrada als Cicles Formatius. La prova d’accés als cicles formatius té la finalitat de facilitar l’accés a la formació professional a aquelles persones que no tenen els requisits acadèmics exigits per a l’accés directe.

Requisits

Els requisits que es necessiten per a poder presentar-s’hi són: En els Cicles Formatius de grau mitjà cal tenir 17 anys o complir-los durant l’any 2011. En els Cicles Formatius de grau superior cal tenir complerts els 19 anys o complir-los durant l’any 2011. També la poden fer les persones que tenen 18 anys (o els compleixen durant l’any 2011) i tenen un títol (o el resguard d’un títol) de tècnic o tècnica del mateix grup d’itineraris al qual pertany el cicle formatiu de grau superior pel qual fan la prova d’accés.

Estructura de la prova

La prova d’accés dels Cicles formatius, tant de grau mitjà com de grau superior, consta d’una part comuna. En aquesta hi ha una part de llengües i una de ciències. L’examen de llengües consta de diferents preguntes on s’avaluarà l’expressió escrita, la comprensió escrita i la reflexió lingüística; la part de ciències està format per diferents exercicis amb format de respostes d’elecció múltiple, relacionar o completar conceptes, verdader o fals i algun exercici pràctic. En el cas del grau superior, a més de la part comuna, l’examen consta també d’una part específica que el candidat a la prova haurà de triar tenint en compte el cicle formatiu que escollirà. Aquestes classes poden realitzar-se de forma particular o en grup, contacta amb nosaltres per a ampliar informació i t’assessorarem sobre quina és l’opció més adient per a tu.

Last Updated on 20 d’abril, 2018 by admin