refuerzo

Obtenció Graduat ESO

A Bristol Academy pensem que la formació és una inversió de futur necessària, i per aquest motiu t’ajudarem i acompanyarem durant el teu procés de formació i aprenentatge. El nostre equip de professors t’ajudarà i donarà  totes les facilitats per a assegurar-te l’obtenció del graduat en Educació Secundaria Obligatòria. El Departament d’Educació convoca una prova lliure per a l’obtenció del títol de Graduat en Educació Secundaria el mes de novembre, i aquí és hi entrem nosaltres; et proposem un curs on podràs adquirir els continguts curriculars 100% adaptats en un ambient de cooperació i de interacció altres companys amb l’objectiu únic de superar l’examen.

Requisits

Per a poder participar en aquestes proves, las persones interessades han que complir els tres requisits següents: Tenir divuit anys o complir-los dins de l’any natural de la realització de l’examen (en determinades circumstancies es podrà rebaixar fins als disset anys l’edat requerida ). Haver finalitzat la ESO sense haver obtingut el títol i no tenir més de 5 assignatures suspeses. Haver finalitzat la ESO durat un dels dos cursos anteriors al que es vol accedir a l’examen.

Estructura de la prova.

La prova està estructurada en tres àmbits: àmbit de la comunicació, àmbit científic-tecnològic i àmbit social. Les nostres classes de reforç i recuperació poden ser impartides de forma particular o en grup, contacta amb nosaltres per a ampliar informació i assessorar-te per a oferir-te l’opció que més et convingui.

Last Updated on 20 d’abril, 2018 by admin