11 CURSOS!

Amb prou feines puc creure que estiguem començant un altre any escolar, aquí a la Bristol!

Aquest serà el meu 11è any i estic encantada d’estar ensenyant als nostres alumnes més joves, principalment  Playschool i Young Learners en l’inici del seu descobriment de l’anglès.

Al llarg de la dècada he compartit en els daltabaixos de l’ensenyament i l’aprenentatge, també he après molt sobre com reaccionen els estudiants en diferents situacions i especialment he après sobre mi mateixa al llarg de tot aquest procés.

Al llarg dels anys he vist els estudiants passar per les diferents etapes del seu viatge amb grans èxits, començant per l’escala d’aprenentatge pre A1 a C1, un èxit per a molts per tenir un futur tri-lingual!

La forma en què s’utilitza l’anglès a tot el món està canviant i també ho fa la forma en què com a professors hem d’ensenyar. Els mètodes provats i provats sempre s’estan actualitzant. Per descomptat, res funciona igual per a tots els alumnes, no sempre és fàcil arribar a les expectatives i per això, com a professor, l’objectiu és treballar per a cada nen.

Cada dia és una aventura, has de tenir una extensa “caixa d’eines” per cobrir totes les varietats de les necessitats que puguin sorgir en qualsevol moment- ser conscients, treure el millor 

 

del pitjor – quan veig la “bombeta” sobre el cap d’un alumne, em sento molt emocionada i  tot i que ja han passat molts anys , encara sento la mateixa emoció que quan vaig començar.

Els canvis no esdevenen d’un dia per l’altre, hi ha moltes coses que entenc millor avui que  potser fa quatre anys, i en aquest any difícil  ningú pot predir com seran les coses d’aquí a un mes, i molt menys demà.

Aquest any vaig m’he proposat recordar que sóc una mestre amb aquestes paraules com a guia:

T- Incansable E- Emocionant A- Aventurer C- Desafiament H- Hilarant E- Encoratjat R- Gratificant

T- Tireless  E- Exciting  A- Adventurous  C- Challenge  H- Hilarious  E- Encouraged  R- Rewarding

By Siân Elizabeth Druce

CONTACTA'NS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*