Després de la meva primera feina, em vaig adonar que encara  no estava del tot satisfeta amb el meu nivell d’anglès. He estat estudiant anglès des de que tinc memòria, però el volia en la meva vida diària. En aquell moment vaig decidir continuar els meus estudis a Londres, així que me n’hi vaig anar i hi vaig viure durant quasi quatre anys. Viure a l’estranger en una ciutat metropolitana va tenir un gran impacte en la meva vida i em va fer veure moltes oportunitats des de diferents perspectives. Em vaig adonar de quant m’agradava estar envoltada de nens, i em va ajudar a desenvolupar habilitats com la paciència i a despertar el desig de convertir-me en professora. Recordo que en la meva infantesa, jo ja volia ser professora, però amb el pas dels anys, la feina em semblava tant difícil que la idea va desaparèixer completament de la meva ment. El meu primer dia com a professora sempre serà un dia per recordar. El fet de sentir l’emoció i els nervis a la mateixa vegada, em va crear una adrenalina que em va fer bategar el cor durant hores.                                    “No tractis de fer-ho tot perfecte. Tot arribarà amb la pràctica.” He tingut moltes experiències i alumnes de totes les edats i nivells, però encara no ho he vist tot! El viatge de convertir-se en professor és llarg, i aconseguir arribar-hi és un gran èxit. L’ensenyament és una de les professions més gratificants que hi ha en el món. És realment una feina dura i, per aquest motiu, es vital requerir un gran compromís en tu mateix i assegurar-se que t’apassiona! Jo sóc “La Reina” de les meves classes però al mateix temps, sóc una alumna més que cada dia aprèn coses noves de cada persona a la que ensenya.                                                         “Recorda que cada persona que coneixes, sap alguna cosa que tu no saps!” Comprendre les necessitats, identificar les emocions dels meus alumnes i ajudar-los a créixer, desenvolupar-se i posar-se metes i creure en si mateixos són les meves missions de cada dia.  Tant els alumnes com jo, hem de canviar i evolucionar constantment ja que sempre hi ha marge de millora sense tenir en compte quanta experiència i coneixement adquirim. Dono infinites gràcies a Bristol i als meus alumnes pel seu suport, la formació i la inspiració que em fan avançar.  

By Denisa Dobre

Last Updated on 19 de desembre, 2022 by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*