Tallers Infantils d’Anglès TALLERS MONOGRÀFICS D’ANGLÈS per a nens d’entre 3 i 10 anys JULIOL i/o AGOST CONTA-CONTES en anglès Activitat dirigida a alumnes d’entre 3 i 4 anys d’edat on es treballaran els continguts de vocabulari i pronuncia a partir de contes clàssics en anglès. MANUALITATS en anglès Activitat dirigida a alumnes d’entre 3 i 6 anys d’edat on es treballaran els continguts del vocabulari de classe, vocabulari corresponent a cada activitat, pronuncia i fluïdesa a partir de treballs plàstics. DISNEY FILMS en anglès Activitat dirigida a alumnes d’entre 6 i 10 anys d’edat on es treballaran els continguts del vocabulari corresponent a cada pel•lícula i la millora de la comprensió audiovisual i expressió oral a partir del treball de diferents pel•lícules Disney.

Last Updated on 25 de maig, 2015 by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*