[:ca]

Estic segura que molts o bé m’heu vist per l’Acadèmia o bé m’heu sentit! Sóc la professora dels més petitons de l’acadèmia, fet que per a mi és un càrrec molt important.

El curs ha començat de nou i estic encantada de formar part de l’entusiasmat equip de professors de Bristol Academy.

Un professor és sempre el responsable de proporcionar coneixements per tal d’ajudar als seus alumnes en el desenvolupament de qualsevol matèria, però també de treballar per tal de construir l’interès, actitud i la personalitat envers la matèria; a més, ensenyar als més menuts comporta una responsabilitat i passió envers ells. Jo m’he esforçat molt per dur a terme aquests dos aspectes a les classes en aquests últims anys!

Els més petitons sempre són un repte; cadascú d’ells presenta unes “necessitats especials” igual que un ritme concret d’aprenentatge i a més a més, cal estar sempre preparat per quan els surt la part més trapella i juganera!

Per mi, cada classe és especial, l’espero amb il·lusió i es per això que les classes passen volant. Després de tanta diversió aprenent noves paraules, cançons o treballant en algun dels projects, ni ells ni jo no volem acabar la classe ni marxar cap a casa fins haver acabat TOTA la feina!

Pels menuts, aquest és el començament d’un camí cap a l’aprenentatge de la llengua anglesa i això serà molt important en el seu futur. Tots ells formen part d’una nova generació multilingüe i jo estic orgullosa de poder formar part d’aquest procés.

Els alumnes de l’acadèmia no només treballen dur i s’ho passen bé aprenent Anglès sinó que també adquireixen una seguretat en ells mateixos que servirà per a poder aplicar-la en tots els aspectes del seu futur dia a dia.

I com no, com a professora, cal dir que jo també estic dins d’aquest procés d’aprenentatge; cada dia tots podem aprendre alguna cosa nova i encara més amb els més petits de casa!

Recordeu això: “La vida d’un nen es com un bocí de paper en el que cada persona o fet del seu voltant hi deix una marca”.

Segur que estareu d’acord en que l’Anglès definitivament deixarà una marca en tots i cadascun  dels seus “papers”!

By Siân Druce

Click on here to read the article in English.

[:es]

I’m sure that you’ve seen me in the Academy, or maybe you’ve heard me! I teach English to some of the younger students, which for me this is a very important post.

The scholastic year has begun and I’m pleased to be part of the enthusiastic team of teachers here at Bristol Academy.

A teacher is always responsible for imparting knowledge in order to have a hand in the development of students in any aspect but also to build their interest, attitude and personality to the area/subject. Furthermore, teaching the Tiddlers is a responsibility and passion on them. I have made a great effort to carry out these two aspects in the past two years.

The Tiddlers are always a challenge to teach; each & everyone has his or her “special needs” as well as a rhythm to learn and we always have to be ready for the “naughty” moments!

For me every class is something special and I look it forward to; for this reason many classes pass so quickly. It is when we’re all having such enjoyment learning new words, songs or working on a project, that often I find that students want to stay to finish their tasks and not go home!

For many of these Tiddlers this is the start of a road to learning the English language that is so important in the future. They are the new generation of multi lingual people and I am proud to be a part of that road, – just one of the stepping stones.

Every student here at the Academy by working hard, yet having fun learning the English language, can feel confident that they can apply what they learn now in the future, in real life situations.

As a teacher I have to say that I too am continuing my learning process, every day you can learn something new!

Remember this: “A child’s life is like a piece of paper on which every passer by leaves a mark”.

I’m sure that you will agree that English is and must be a definite mark on this paper!

By Siân Druce

Clica aquí per a llegir l’article en Català.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *