Estic segura que molts o bé m’heu vist per l’Acadèmia o bé m’heu sentit! Sóc la professora dels més petitons de l’acadèmia, fet que per a mi és un càrrec molt important.

El curs ha començat de nou i estic encantada de formar part de l’entusiasmat equip de professors de Bristol Academy. Un professor és sempre el responsable de proporcionar coneixements per tal d’ajudar als seus alumnes en el desenvolupament de qualsevol matèria, però també de treballar per tal de construir l’interès, actitud i la personalitat envers la matèria; a més, ensenyar als més menuts comporta una responsabilitat i passió envers ells. Jo m’he esforçat molt per dur a terme aquests dos aspectes a les classes en aquests últims anys! Els més petitons sempre són un repte; cadascú d’ells presenta unes “necessitats especials” igual que un ritme concret d’aprenentatge i a més a més, cal estar sempre preparat per quan els surt la part més trapella i juganera! Per mi, cada classe és especial, l’espero amb il·lusió i es per això que les classes passen volant. Després de tanta diversió aprenent noves paraules, cançons o treballant en algun dels projects, ni ells ni jo no volem acabar la classe ni marxar cap a casa fins haver acabat TOTA la feina! Pels menuts, aquest és el començament d’un camí cap a l’aprenentatge de la llengua anglesa i això serà molt important en el seu futur. Tots ells formen part d’una nova generació multilingüe i jo estic orgullosa de poder formar part d’aquest procés. Els alumnes de l’acadèmia no només treballen dur i s’ho passen bé aprenent Anglès sinó que també adquireixen una seguretat en ells mateixos que servirà per a poder aplicar-la en tots els aspectes del seu futur dia a dia. I com no, com a professora, cal dir que jo també estic dins d’aquest procés d’aprenentatge; cada dia tots podem aprendre alguna cosa nova i encara més amb els més petits de casa! Recordeu això: “La vida d’un nen es com un bocí de paper en el que cada persona o fet del seu voltant hi deix una marca”. Segur que estareu d’acord en que l’Anglès definitivament deixarà una marca en tots i cadascun  dels seus “papers”!

By Siân Druce

Click on here to read the article in English.

Last Updated on 22 de gener, 2021 by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*