Livre pour l'été à la plage A Bristol Academy hem treballat per a poder oferir als alumnes la millor opció per a l’estiu. L’Escola d’estiu va adreçada a tots els alumnes de ESO i BAT que vulguin recuperar els continguts de les matèries escolars suspeses durant el curs. Es treballa en classes de grup tenint en compte que molts alumnes necessiten un ambient de cooperació amb companys i d’interacció per tal d’aconseguir el major grau d’aprofitament. No obstant, a Bristol Academy et garantim que les classes de grup seran d’un màxim de 6 alumnes per garantir l’eficàcia d’un grup molt reduït i alhora els avantatges del treball en grup. Et preparem per a totes les assignatures curriculars, amb professors titulats i qualificats per a ensenyar-te i/o reforçar allò que et calgui. Els nostres professors treballen amb tu per a millorar el teu rendiment i els teus resultats en l’àmbit que ho necessitis.

Cicles

  • ESO
  • Batxillerat

Materias

  • Ciències: matemàtiques, Física, Química, Biologia…
  • Lletres: Castellà, Català / Valencià, Història, Filosofia, Geografia
  • Idiomes: Anglès, Francès, Alemany, Xinès, Italià…

Per a què et pot ser útil l’Escola d’estiu?

L’Escola d’estiu presenta una planificació específica segons les necessitats de l’alumne:
  • Recuperació d’assignatures: Bristol Academy ha elaborat detingudament una planificació òptima i adient per tal que els alumnes que vinguin amb l’objectiu de recuperar matèries pendents al setembre ho aconsegueixin. Els alumnes realitzaran classes teòriques i pràctiques per tal d’assegurar-nos al 100% de la comprensió dels continguts impartits.
  • Ajuda en les tasques escolars: ajudem a l’alumne a desenvolupar les capacitats intel·lectuals necessàries per a poder afrontar amb èxit el curs escolar.
  • Els nostres professors reforcen l’aprenentatge donant-li suport en la realització dels seus exercicis i deures mitjançant tècniques d’estudi adequades, d’aquesta manera l’alumne adquireix hàbits d’estudi i una major confiança.
  • Ajuda escolar: si el problema és una o diverses assignatures el professor centrarà l’atenció sobre aquells aspectes que presentin una major dificultat per a l’alumne, assentant les bases i conceptes que li ajudaran a resoldre el retard acumulat.
  • Preparació per a exàmens: és el moment de major tensió per a l’alumne. L’experiència ens demostra que la clau de l’èxit radica en el treball ben fet, és per això que els nostres professors no deixaran cap dubte sense resoldre, intensificant el ritme de classes i incidint en els punts clau fins al moment de l’examen.Per a més informació no dubtis en venir a informar-te! També pots escriure’ns a través del formulari de contacte.

Last Updated on 9 de juliol, 2015 by admin