Es important estar al dia de les noves metodologies i tècniques educatives per tal de proporcionar als nostres alumnes un ensenyament de qualitat i significatiu. Per aquest motiu, aquest estiu oferim un curs d’allò més interessant per tot el personal docent en el que es treballaran diferents estratègies didàctiques per tal de després, poder aplicar el mètode “Experiential learning” amb els alumnes d’edat escolar.

CARACTERÍSTIQUES DEL CURS

Dates: del 6 al 13 de juliol* *Del 13 al 28 de juliol, els professors que ho desitgin, tenen l’opció d’ampliar l’estada i realitzar un Curs de General English per a millorar el seu nivell d’anglès en una escola acreditada pel British Council. Adreçat a: personal docent d’educació primaria, educació secundaria i directors de centre. Lloc: Londres  Idioma en que es durà a terme el curs: Anglès i castellà Places limitades: 4-10 professors per torn.

CONTINGUTS

1.- The challenge for teachers of the 21st century.
 • How to renew the ability to surprise your students with real projects so that questions can be raised in the classroom.
 • How to help them through emotion and experience in innovative environments.
 • Provide the suitable context to problem resolution, collaboration, critical thinking, communication, creativity, choice, digitalization, fun, design and performance.
2.- Active Methodologies.
 • Practical introduction to Learning by doing, CLIL, Realia, Gamificación, Outdoor.
3.- Learning styles.
 • Introduction to identification of learning styles. Practical strategies for visual, auditory and kinaesthetic learners in primary and secondary. 
4.- Mixed ability groups.
 • Introduction to Mixed ability classes. Practical approach to the adaptation of materials and classroom management. 
Educational Visits 5.- Creative English Schools. 6.- Primary and Secondary Schools of London. Descarrega’t els continguts i el planning del curs clicant aquí!

ALLOTJAMENT

Residència universitària situada a tan sols 4 minuts des de l’estació de metro Tufnell Park (Northern Line) i a només 2 parades de Camden Town, famós per la seva animació, mercats, bars i restaurants. Recentment es va reformar seguint els més alts estàndard, la residència es troba en un terreny ajardinat i compta amb un gimnàs, sala de jocs, sales d’estar amb Sky TV i espais d’estudi especials. Les instal·lacions inclouen Wi-Fi 100Mb en l’espai, un espai de bogaderia i una entrada amb seguretat i recepció de 24 hores. Les habitacions són individuals amb banys privats en apartaments compartits, amb una cuina i una zona d’estar.

PREUS i BEQUES

Aquest curs compta amb una Beca la qual el docent podrà aprofitar en el moment en que 1 o més dels seus alumnes participin en altres programes que oferim com ara el DIDACTIC LONDON. Els preus a continuació estan establerts per professor i inclouen tant el curs docent com l’allotjament a Londres. En cas que el professor viatgi amb més de 5 alumnes, un segon professor podrà gaudir també de la beca (tenint en compte el mateix descompte de preu per ràtio d’alumnes participants) o bé, el mateix professor podrà acumular la beca per a gaudir-la l’estiu següent.
PROGRAMA DE 8 DIES PREU CURS
0 alumnes 600€
1 alumne/a 500€
2 alumnes 400€
3 alumnes 300€
4 alumnes 150€
5 alumnes gratuït
INCLOU:
 • Curs experiential learning de 25 hores/setmana
 • Allotjament en residència en habitació individual amb bany i cuina
 • Programa de visites educatives a Londres
 • Assegurança de viatge i cancel·lació
NO INCLOU:
 • Vols
 • Trasllats
 • Targetes de transport a Londres
 • Menjars
*Consultar finançament per als vols i trasllats* Per a més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a secretaria@bristolacademy.es o bé venir i us atendrem a la recepció del centre!

Last Updated on 3 May, 2019 by admin