La Bristol, des de l’inici!

La majoria ja em coneixeu, bé perquè m’heu vist correntsamunt i avall per l’acadèmia, perquè heu estat els meus alumnes o perquè ja hem tingut l’ocasió de trobar-nos en la “intimitat” del meu bulliciós despatx. Com a directora i propietària de Bristol Academy, el més important al llarg d’aquests 4 anys, ha estat aconseguir que el centre treballi de manera homogènia pel que fa a la metodologia i a l’organització dels cursos, per tal que la qualitat del nostre servei estigui sempre garantida en qualsevol punt del vostre procés d’aprenentatge. I per això formar un equip de treball era una de les meves prioritats. Al llarg d’aquests anys, l’equip s’ha consolidat i els heu anat coneixent a través de les nostres newsletters però encara em faltava parlar de mi mateixa. Nascuda a Reus, alumna del Col.legi la Presentació i després de la UAB i de la UNED. Em vaig llicenciar en Traducció i Interpretació, més tard vaig aconseguir el Certificat d’Aptitud Pedagògica i finalment, un Màster en Business Administration. A casa em van inculcar l’amor pels estudis com a part imprescindible per a l’auto-superació a la vida però cal dir que la dansa va ser la meva passió fins els 20 anys. Com a ballarina professional de Ball Esportiu vaig aprendre que la disciplina, la dedicació i la constància són la clau per aconseguir qualsevol cosa a la vida i com no, també vaig aprendre que no sempre es pot guanyar i que d’una derrota se n’aprèn tant o més que d’una victòria. La meva vida laboral va iniciar-se molt aviat, per una combinació de curiositat i esperit d’independència i als 15 anys, ja donava classes de repàs a casa. Aquesta trobada casi casual amb la docència, va fer que als 17 anys una acadèmia de Reus em donés l’oportunitat de conèixer més a fons el món que avui és el meu dia a dia. 4 anys després, donat que m’havia especialitzat en interpretació simultània i jurídica vaig començar a treballar en jutjats i comissaries de la província. Després de gairebé dos anys vaig tornar a canviar de rumb. Vaig endinsar-me en el món empresarial de la mà d’una multinacional va donar-me la oportunitat de descobrir un àmbit fins aleshores desconegut i als 24, amb ganes de seguir acumulant experiències, vaig decidir marxar al Regne Unit, concretament a Bristol. Va ser una experiència vital inigualable, i em va aportar el rodatge al món del treball que em calia per a tornar plena d’entusiasme, idees i confiança per a obrir la nostra Bristol, D’això ja en fa 4 anys i esperem que en siguin molts més!.

Pincha aquí para leer el artículo en Castellano

Last Updated on 22 enero, 2021 by admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*