[:ca]

Ens formem, ens reciclem, reflexionem, comentem, discutim i fins i tot….riem en equip!

Estic segura que tots estareu d’acord si dic que, sense formació continuada, no hi ha garantia de millora.

L’ensenyament és un dels sectors que en essència, més aïllen al professional i potencien l’assimilació de mals hàbits, la desmotivació i l’egocentrisme pel que fa a l’execució de la  tasca com a professional. Sentir-te “el rei” dins les quatre parets de la teva classe pot ser molt perillós i ho he vist infinites vegades, al llarg dels 17 anys que porto en aquesta professió.

Per això és vital que seguim millorant-nos dia a dia; que siguem capaç de fer una introspecció i prenem consciència de les nostres mancances i punts febles; que estem al dia de les novetats; que ens esforcem per sortir de la nostra zona de confort; que evolucionem amb les generacions que ens trepitgen els talons; que siguem conscients que cada classe és una oportunitat per a renovar-nos.

Sense dubte, el treball en equip facilita la tasca i la fa molt més interessant però a més, el treball en equip, fa escola. Els meus alumnes avui, són els teus demà. Els meus progressos avui, et guiaran a tu algun dia. El meu esforç i interès d’avui farà que els teus alumnes, demà, treguin el millor d’ells mateixos.

Equip, escola, esforç, treball, renovació i progrés són les claus pels membres de l’equip Bristol.

                                                                                                                                                                                                                                                                              By Anabel Serrano

DIRECTORA

 [:es]

 

Ens formem, ens reciclem, reflexionem, comentem, discutim i fins i tot….riem en equip!

Estic segura que tots estareu d’acord si dic que, sense formació continuada, no hi ha garantia de millora.

L’ensenyament és un dels sectors que en essència, més aïllen al professional i potencien l’assimilació de mals hàbits, la desmotivació i l’egocentrisme pel que fa a l’execució de la  tasca com a professional. Sentir-te “el rei” dins les quatre parets de la teva classe pot ser molt perillós i ho he vist infinites vegades, al llarg dels 17 anys que porto en aquesta professió.

Per això és vital que seguim millorant-nos dia a dia; que siguem capaç de fer una introspecció i prenem consciència de les nostres mancances i punts febles; que estem al dia de les novetats; que ens esforcem per sortir de la nostra zona de confort; que evolucionem amb les generacions que ens trepitgen els talons; que siguem conscients que cada classe és una oportunitat per a renovar-nos.

Sense dubte, el treball en equip facilita la tasca i la fa molt més interessant però a més, el treball en equip, fa escola. Els meus alumnes avui, són els teus demà. Els meus progressos avui, et guiaran a tu algun dia. El meu esforç i interès d’avui farà que els teus alumnes, demà, treguin el millor d’ells mateixos.

Equip, escola, esforç, treball, renovació i progrés són les claus pels membres de l’equip Bristol.

Anabel Serrano

DIRECTORA

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *