Laura photoDE NENS A ADULTS

By Laura Trujillo Molts ja em coneixeu com a veïna del poble, però per als que no sóc la Laura i formo part de l’equip de professors de Bristol Academy. Vaig començar a treballar a l’acadèmia quasi bé en el moment d’acabar els estudis de Magisteri de llengua estrangera. En aquell moment, treballar va ser tal com esperava ja que les meus alumnes es trobaven en l’etapa d’aprenentatge que dominava i no vaig tenir cap problema d’adaptació ja que m’havia format per a ensenyar a nens d’aquelles edats. La sorpresa va venir després d’acabar el primer curs de l’acadèmia, just quan l’Anabel, la directora, em va dir: “Laura, per aquest curs vinent, m’agradaria que portessis un grup d’adults.” Vaig acceptar la proposta tenint en compte que havia de formar-me de nou com a professora d’adults i com us podeu imaginar va ser tot un repte ja que fins el moment, les meves classes d’anglès consistien en cantar cançons, jugar, … en fi, a arribar a un públic diferent. Bàsicament, ho havia de canviar TOT! La metodologia, els continguts, els recursos, la meva actitud, fins i tot la meva manera de dirigir-me als alumnes. No sabia per on començar! Poc a poc i amb l’ajuda de l’Anabel, vaig planificar i organitzar tot el necessari i me’n vaig ensortir. He de reconèixer però, que els primers dies van ser difícils ja que el caràcter i la manera de treballar dels adults és molt diferent; però després de l’experiència, no me’n repeteixo, en absolut!. A part de l’experiència adquirida com a professional, també he après molt dels meus alumnes i estic vivint moments amb ells que difícilment podria haver viscut amb els més menuts. Moltes gràcies a tots els meus alumnes per acompanyar-me en aquest camí tant enriquidor!

Pincha aquí para leer el artículo en Castellano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*