[:ca]

La Bristol, des de l’inici! 

La majoria ja em coneixeu, bé perquè m’heu vist correntsanabelamunt i avall per l’acadèmia, perquè heu estat els meus alumnes o perquè ja hem tingut l’ocasió de trobar-nos en la “intimitat” del meu bulliciós despatx.

Com a directora i propietària de Bristol Academy, el més important al llarg d’aquests 4 anys, ha estat aconseguir que el centre treballi de manera homogènia pel que fa a la metodologia i a l’organització dels cursos, per tal que la qualitat del nostre servei estigui sempre garantida en qualsevol punt del vostre procés d’aprenentatge. I per això formar un equip de treball era una de les meves prioritats.

Al llarg d’aquests anys, l’equip s’ha consolidat i els heu anat coneixent a través de les nostres newsletters però encara em faltava parlar de mi mateixa.

Nascuda a Reus, alumna del Col.legi la Presentació i després de la UAB i de la UNED. Em vaig llicenciar en Traducció i Interpretació, més tard vaig aconseguir el Certificat d’Aptitud Pedagògica i finalment, un Màster en Business Administration. A casa em van inculcar l’amor pels estudis com a part imprescindible per a l’auto-superació a la vida però cal dir que la dansa va ser la meva passió fins els 20 anys. Com a ballarina professional de Ball Esportiu vaig aprendre que la disciplina, la dedicació i la constància són la clau per aconseguir qualsevol cosa a la vida i com no, també vaig aprendre que no sempre es pot guanyar i que d’una derrota se n’aprèn tant o més que d’una victòria.

La meva vida laboral va iniciar-se molt aviat, per una combinació de curiositat i esperit d’independència i als 15 anys, ja donava classes de repàs a casa. Aquesta trobada casi casual amb la docència, va fer que als 17 anys una acadèmia de Reus em donés l’oportunitat de conèixer més a fons el món que avui és el meu dia a dia. 4 anys després, donat que m’havia especialitzat en interpretació simultània i jurídica vaig començar a treballar en jutjats i comissaries de la província. Després de gairebé dos anys vaig tornar a canviar de rumb. Vaig endinsar-me en el món empresarial de la mà d’una multinacional va donar-me la oportunitat de descobrir un àmbit fins aleshores desconegut i als 24, amb ganes de seguir acumulant experiències, vaig decidir marxar al Regne Unit, concretament a Bristol. Va ser una experiència vital inigualable, i em va aportar el rodatge al món del treball que em calia per a tornar plena d’entusiasme, idees i confiança per a obrir la nostra Bristol, D’això ja en fa 4 anys i esperem que en siguin molts més!.

Pincha aquí para leer el artículo en Castellano

[:es]

La Bristol, des de l’inici!

La majoria ja em coneixeu, bé perquè m’heu vist correntsamunt i avall per l’acadèmia, perquè heu estat els meus alumnes o perquè ja hem tingut l’ocasió de trobar-nos en la “intimitat” del meu bulliciós despatx.

Com a directora i propietària de Bristol Academy, el més important al llarg d’aquests 4 anys, ha estat aconseguir que el centre treballi de manera homogènia pel que fa a la metodologia i a l’organització dels cursos, per tal que la qualitat del nostre servei estigui sempre garantida en qualsevol punt del vostre procés d’aprenentatge. I per això formar un equip de treball era una de les meves prioritats.

Al llarg d’aquests anys, l’equip s’ha consolidat i els heu anat coneixent a través de les nostres newsletters però encara em faltava parlar de mi mateixa.

Nascuda a Reus, alumna del Col.legi la Presentació i després de la UAB i de la UNED. Em vaig llicenciar en Traducció i Interpretació, més tard vaig aconseguir el Certificat d’Aptitud Pedagògica i finalment, un Màster en Business Administration. A casa em van inculcar l’amor pels estudis com a part imprescindible per a l’auto-superació a la vida però cal dir que la dansa va ser la meva passió fins els 20 anys. Com a ballarina professional de Ball Esportiu vaig aprendre que la disciplina, la dedicació i la constància són la clau per aconseguir qualsevol cosa a la vida i com no, també vaig aprendre que no sempre es pot guanyar i que d’una derrota se n’aprèn tant o més que d’una victòria.

La meva vida laboral va iniciar-se molt aviat, per una combinació de curiositat i esperit d’independència i als 15 anys, ja donava classes de repàs a casa. Aquesta trobada casi casual amb la docència, va fer que als 17 anys una acadèmia de Reus em donés l’oportunitat de conèixer més a fons el món que avui és el meu dia a dia. 4 anys després, donat que m’havia especialitzat en interpretació simultània i jurídica vaig començar a treballar en jutjats i comissaries de la província. Després de gairebé dos anys vaig tornar a canviar de rumb. Vaig endinsar-me en el món empresarial de la mà d’una multinacional va donar-me la oportunitat de descobrir un àmbit fins aleshores desconegut i als 24, amb ganes de seguir acumulant experiències, vaig decidir marxar al Regne Unit, concretament a Bristol. Va ser una experiència vital inigualable, i em va aportar el rodatge al món del treball que em calia per a tornar plena d’entusiasme, idees i confiança per a obrir la nostra Bristol, D’això ja en fa 4 anys i esperem que en siguin molts més!.

Pincha aquí para leer el artículo en Castellano

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *