Bristol Academy

Privacitat i Protecció de dades

Informació important sobre la nova política de Protecció de Dades personals

El 25 de maig de 2018 es va donar l’aplicació directa el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), que va substituir a l’anterior normativa vigent de protecció de dades, i des de Bristol Academy volem facilitar-te tota la informació sobre aquest aspecte i de la manera més clara possible.

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

A tots els efectes, el responsable de l’ús de les dades personals és Bristol Academy, amb domicili a Camí Horta núm. 4, baixos, 43470 La Selva del Camp.

Qui vetllarà per les dades personals a Bristol Academy?

El  màxim responsable del tractament de dades a Bristol Academy, que serà responsable del compliment de la normativa de protecció de dades dins de l’empresa.

Us hi podreu posar en contacte a través del correu electrònic info@bristolacademy.es o a l’adreça, Camí Horta núm. 4, baixos, 43470 La Selva del Camp.

Per a que utilitzem les teves dades personals?

A Bristol Academy, utilitzem les teves dades per:

A més, després de la entrada en vigor del Reglament, Bristol Academy continuarà utilitzant les teves dades personals amb la mateixa professionalitat i màxim respecte i confidencialitat duts a terme fins ara, i amb les mateixes finalitats.

Per quin motiu utilitzem les teves dades personals?

A continuació, t’expliquem las bases legals que ens permeten utilitzar les teves dades personals. Els utilitzem per:

Durant quant de temps conservarem les teves dades?

Les vostres dades seran conservades per tal de poder informar-vos del serveis ofertats. En el cas de voler-vos donar de baixa només cal que us poseu en contacte a través del correu electrònic info@bristolacademy.es, o ve de forma presencial a l’adreça Camí Horta núm. 4, baixos, 43470 La Selva del Camp.

A qui comunicarem les teves dades?

Les vostres dades NO seran transferides a tercers en CAP cas.

Quins són els teus drets quant ens facilites les teves dades?

Com a client de Bristol Academy, disposeu dels drets d’accés, rectificació i oposició de l’ús d’aquestes. Pots fer ús d’aquests drets que t’atorga el Reglament a través del correu electrònic info@bristolacademy.es, o ve de forma presencial a l’adreça Camí Horta núm. 4, baixos, 43470 La Selva del Camp.

Recorda que per qualsevol gestió necessitaràs presentar el teu DNI o  un document acreditatiu de la teva identitat. A part dels drets anteriors, tindràs el dret de retirar el consentiment atorgat en qualsevol moments mitjançant el procés descrit anteriorment.